Waarom is onderhoud van je website belangrijk? Je website kan trager worden of je design veranderd. Of nog erger: iemand kan zich gemakkelijk toegang verschaffen tot je website omdat de cyberveiligheid achteruit gaat.

Dat wil je toch niet?

Om dit te voorkomen geef je je website minimaal 1x per maand een update. Updates van de software op WordPress zelf volgen elkaar vrij snel op en dit geld ook voor je thema en plugins.

Je kan zelf heel eenvoudig voor automatische updates zorgen. Het nadeel hiervan is dat je er minder controle op hebt en als er nog een bug in de update zit is het vaak een hele zoektocht aan welke plugin het nu ligt.

Het beste is daarom om je plugins één voor één een update te geven. Klopt er dan iets niet is het gemakkelijker om het op te lossen.

Onderhoud van je website is dus belangrijk maar misschien heb je hier helemaal geen tijd voor of vind je het lastig om dit zelf te doen.

In dat geval heb ik goed nieuws voor je:
Vanaf 30 euro per maand kan ik jouw WordPress website onderhouden. Zo blijft hij snel en veilig en kan jij blijven doen waar jij goed in bent.

Als je bij ons een website laat maken en daarbij gelijk een abonnement af sluit voor minimaal 6 maanden, zijn de eerste 2 maanden onderhoud helemaal gratis.

onderhoud van je website
Foto door Rarnie McCudden: https://www.pexels.com/nl-nl/foto/macbook