Mariska Smits

Mariska Smits

Webdesigner/Grafisch vormgever voor startende ondernemers die online een goede start willen maken

Ik ben Mariska Smits en ben webdesigner/ grafisch vormgever.

Stel je voor dat je een website hebt die voor je werkt zodat je zelf minder moeite hoeft te doen om afspraken te maken en klanten te vinden. Dat zou toch fantastisch zijn.

Maar vaak is het ondanks dat er gezegd word dat het allemaal zo makkelijk is toch lastig om zelf een website te maken. Of misschien heb je hier ook helemaal geen tijd voor. Waarschijnlijk ben je veel liever bezig met je eigen vakgebied. Waar jouw passie ligt en dat is heel goed te begrijpen.

Laat mij je dan helpen.

Een aantal jaar geleden heb ik na een lange periode van ziekte het roer helemaal omgegooid. Ik ben altijd al creatief geweest en vind het leuk om met computers bezig te zijn, dus heb ik besloten webdesigner te worden. Ik ben een cursus webdesign gaan volgen bij NHA waarmee ik html, css, javascript en jquery heb geleerd. Daarna heb ik nog een cursus WordPress gevolgd. Bij IT management group heb ik een cursus python gevolgd.

Ik ben altijd aan het bij leren zodat ik met mijn passie en creativiteit voor jou de beste professionele websites en andere grafische ontwerpen kan maken. 

Ben je zelf al lekker bezig met ontwerpen maar kun je wel wat extra hulp gebruiken? ook dan help ik je graag. 

Ben jij een startende ondernemer en wil je een goede start maken met online ondernemen? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken waarop ik jou kan helpen. 

Klik op de knop hieronder, vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.