website laten maken

Waarom een website laten maken door Decomaris Web/design? 

Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te leren kennen voor we aan het ontwerp beginnen zodat het perfect aansluit op waar je voor staat als bedrijf en als mens. Als je al een huisstijl hebt zorgen wij ervoor dat het ontwerp hierop aansluit.

Tijdens een kennismakingsgesprek  bespreken we de doelen die je hebt met online ondernemen en waar wij jou bij kunnen helpen. 

Een website werkt alleen als hij gemaakt word voor het doel wat je hebt. Dit kan alleen informatie geven zijn maar ook klanten vinden of rechtstreeks vanaf de website verkopen. Dit zijn natuurlijk nog maar een paar voorbeelden. Er is nog veel meer mogelijk.

 Alle websites worden responsive gemaakt dat wil zeggen dat ze op elk apparaat goed zichtbaar zijn en werken. Dit is belangrijk omdat mensen tegenwoordig ook regelmatig via andere apparaten dan alleen een pc websites bezoeken. Bijvoorbeeld met een telefoon of tablet. 

Daarnaast voegen we standaard basis SEO (Search Engine Optimization) toe voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Wil jij een goede website met een professionele uitstraling? Laat ons je helpen zodat je zelf lekker bezig kan zijn met je eigen vakgebied.

Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden

Omdat ieder bedrijf of instantie andere doelen heeft om een website te laten werken heb ik een aantal voorbeelden uitgewerkt.

voorbeeld website restaurant

Restaurant

Voorbeeld van een website voor een restaurant.

Wat kost een website bij Decomaris Web/Design?

Een website laten maken kan al vanaf 300 euro.

Afhankelijk van het aantal pagina’s. Eventuele betaalde plugins of thema’s kunnen er voor zorgen dat de prijs omhoog gaat. Dit word vooraf besproken.

Na het kennismakingsgesprek zijn meestal de exacte kosten al duidelijk en wij gaan niet eerder aan de slag voor jij goedkeuring hebt gegeven op de offerte. Op deze manier kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.