website laten maken

Waarom een website laten maken door Decomaris Web/design? Voor we aan de slag gaan met het ontwerp gaan we eerst in gesprek om te bepalen waar de website aan moet voldoen om hem voor jou te laten werken.

We bespreken dan de doelen die je hebt met online ondernemen.

Een website werkt alleen als hij gemaakt word voor het doel wat je hebt. Dit kan alleen informatie geven zijn maar ook klanten vinden of rechtstreeks vanaf de website verkopen.

Aan de hand van het gesprek word er een ontwerp gemaakt. 

Na goedkeuring van dit ontwerp gaan we aan de slag.

 Alle websites worden responsive gemaakt dat wil zeggen dat ze op elk apparaat goed zichtbaar zijn en werken. Dit is belangrijk omdat mensen tegenwoordig ook regelmatig via andere apparaten dan alleen een pc websites bezoeken. Bijvoorbeeld met een telefoon of tablet. 

Daarnaast voegen we standaard basis SEO (Search Engine Optimization) toe voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden

Omdat ieder bedrijf of instantie andere doelen heeft om een website te laten werken heb ik een aantal voorbeelden uitgewerkt.

voorbeeld restaurant

Restaurant

Voorbeeld van een website voor een restaurant.

Wat kost een website bij Decomaris Web/Design?

Een website laten maken kan al vanaf 300 euro.

Afhankelijk van het aantal pagina’s en eventuele betaalde plugins of thema’s kan er voor zorgen dat de prijs omhoog gaat.

Na het kennismakingsgesprek zijn meestal de exacte kosten al duidelijk en wij gaan niet eerder aan de slag voor jij goedkeuring hebt gegeven. Op deze manier kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Een afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een vrijblend gesprek?